KİLO VERMEYE YARDIMCI DETOKS

2 litre su
Yarım dilimlenmiş limon
Yarım dilimlenmiş lime(Yeşil limon)
Yarım dilimlenmiş greyfurt
2-3 cm dilimlenmiş zencefil
1 Adet dilimlenmiş salatalık
Birkaç nane yaprağı
Bütün hepsini cam sürahide 1 gece bekletip ertesi gün gün boyu tüketebilirsiniz..



METABOLİZMA HIZLANDIRICI, YAĞ YAKICI DETOKS
500ml su
3 yemek kaşığı elma sirkesi
1 adet limonun suyu
1 çay kaşığı tarçın
Hepsini karıştırıp gün içerisinde aç veya tok tüketebilirsiniz.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN DETOKS
2 litre su
1 orta boy doğranmış salatalık
12 küçük nane yaprağı
1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil
1 orta boy dilimlenmiş limon
Tüm malzemeleri bir sürahiye koyun.1 gece bekletin. Ertesi gün, gün boyu bu suyu aç veya tok tüketin.


GÖBEK ERİTEN ÖDEM ATAN YAĞ YAKICI DETOKSLAR
1) 2 tane yeşil elma (Kabuklu ve dilimli)
1 çay kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 kabuk tarçın
1,5 lt su
*Hepsini kaynatıp sabahları aç karnına 1 bardak ılık olarak tüketin.1 hafta boyunca her gün yapın.

2) 1 adet greyfurt suyu
Kök zencefil (ceviz büyüklüğünde)
Yarım dal maydanoz
Hepsini blender ’dan geçirip için ve tüketin.


3) 1 tatlı kaşığı kekik, tane karabiber, rezene, anason,biberiye,karanfil,1 limon,1 kırmızı elma üzerine 1lt kaynamış su ekleyin. Sabaha kadar bekletin.  Sabah süzün ve yemeklerden önce 1 bardak içip kalanını gün içerisinde bitirin.

4) 2 tane salatalık
2 tane limon
Taze nane
Buz
1,5 lt su
*Salatalık ve limonları halka şeklinde doğradıktan sonra hepsini cam sürahiye koyun. Buzdolabında 8 saat bekletin. Gün içerisinde yemeklerden önce için.

5) 1 kase yoğurdun içine toz zencefil, zerdeçal ve tarçından 1’er çay kaşığı ekleyin. Karıştırıp uyumadan 2-3 sat önce yiyin. Üzerine 1lt su için ve haftada 2 kez uygulayın.

6) Zencefil çayı:
4 bardak suda 5-6 dilim zencefili 10dk. kaynatın. 
İçine 1 yemek kaşığı bal ve limon ekleyin. 
Sabahları 1 bardak için. 
Kalanını gün içerisinde tüketin.

  7) Çörek otu tokluk hissi verir. Günde 1 yemek kaşığı bal ile birlikte tüketebilirsiniz.

 8) Kızılcık suyu: Öğünlerden 10-15 dk önce ya da gün içerisinde de tüketebilirsiniz.

 9)  Maydanoz, dereotu, tere, roka, taze nane, reyhan, semizotu, yeşil çay, ıhlamur, karanfil tüketin.Her öğünde 1 avuç maydanoza limon sıkıp yiyin.

 10)  Hergün 1 bardak yeşil çay için.

YASAKLAR
# Hamur işleri
# Unlu mamüller
# Şerbetli tatlılar
# Fast- food, yağlı yiyecekler
# Çikolata(Bitter hariç)
# Alkol
# Kızartma
# Karbonhidratlı yiyecekler
# Asitli içecekler
# Salam, sosis
# Cips
# Aşırı gündüz uykusu





                                                                                                                                            

                                                                                           









                                       

            
                                                                                

                                                                                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder