2 litre su
Yarım dilimlenmiş limon
Yarım
dilimlenmiş lime(Yeşil limon)
Yarım dilimlenmiş greyfurt
2-3 cm dilimlenmiş zencefil
1 Adet
dilimlenmiş salatalık
Birkaç
nane yaprağı
Bütün hepsini cam sürahide 1 gece bekletip
ertesi gün gün boyu tüketebilirsiniz..
METABOLİZMA HIZLANDIRICI, YAĞ YAKICI
DETOKS
500ml su
3 yemek kaşığı elma sirkesi
1 adet limonun suyu
1 çay
kaşığı tarçın
Hepsini karıştırıp gün içerisinde aç veya tok
tüketebilirsiniz.
GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN DETOKS
2 litre su
1 orta boy doğranmış salatalık
12 küçük nane yaprağı
1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil
1 orta boy dilimlenmiş limon
Tüm
malzemeleri bir sürahiye koyun.1 gece bekletin. Ertesi gün, gün boyu bu suyu aç
veya tok tüketin.
GÖBEK ERİTEN ÖDEM ATAN YAĞ YAKICI DETOKSLAR
1) 2 tane yeşil elma (Kabuklu
ve dilimli)
1 çay kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 kabuk tarçın
1,5 lt su
*Hepsini kaynatıp sabahları aç karnına 1 bardak ılık olarak
tüketin.1 hafta boyunca her gün yapın.
2) 1 adet greyfurt suyu
Kök zencefil (ceviz büyüklüğünde)
Yarım dal maydanoz
Hepsini blender ’dan geçirip için ve tüketin.
3) 1 tatlı kaşığı kekik, tane karabiber, rezene,
anason,biberiye,karanfil,1 limon,1 kırmızı elma üzerine 1lt kaynamış su
ekleyin. Sabaha kadar bekletin. Sabah
süzün ve yemeklerden önce 1 bardak içip kalanını gün içerisinde bitirin.
4) 2 tane
salatalık
2 tane limon
Taze nane
Buz
1,5 lt su
*Salatalık ve
limonları halka şeklinde doğradıktan sonra hepsini
cam sürahiye koyun. Buzdolabında 8 saat bekletin. Gün içerisinde yemeklerden
önce için.
5) 1 kase yoğurdun içine toz zencefil, zerdeçal
ve tarçından 1’er çay kaşığı ekleyin. Karıştırıp uyumadan 2-3 sat önce yiyin.
Üzerine 1lt su için ve haftada 2 kez uygulayın.
6) Zencefil çayı:
4 bardak suda
5-6 dilim zencefili 10dk. kaynatın.
İçine 1 yemek kaşığı bal ve limon ekleyin.
Sabahları 1 bardak için.
Kalanını gün
içerisinde tüketin.
7) Çörek otu tokluk hissi verir. Günde 1 yemek kaşığı bal ile birlikte
tüketebilirsiniz.
8) Kızılcık suyu: Öğünlerden 10-15 dk önce ya da gün içerisinde de
tüketebilirsiniz.
9)
Maydanoz, dereotu, tere, roka, taze nane, reyhan, semizotu, yeşil
çay, ıhlamur, karanfil tüketin.Her öğünde 1 avuç maydanoza limon sıkıp yiyin.
10)
Hergün 1 bardak yeşil çay için.
YASAKLAR
# Hamur işleri
# Unlu mamüller
# Şerbetli tatlılar
# Fast- food, yağlı yiyecekler
# Çikolata(Bitter hariç)
# Alkol
# Kızartma
# Karbonhidratlı yiyecekler
# Asitli içecekler
# Salam,
sosis
# Cips
# Aşırı gündüz uykusu
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder